کود روی کمپلکس شده

کود کلات روی
موجود
270,000 تومان
بدون مالیات

کود روی کمپلکس شده پودری درمان کننده کمبود عنصر روی در سریعترین زمان بوده که با داشتن مواد آلی در ترکیبات باعث جذب کامل تر و افزایش کمی محصولات باغی و زراعی می گردد. عنصر روی جزو ریزمغذی های مهمی است که عامل ساخت آنزیم‌ها در گیاه بوده و برای متابوليسم كربوهيدرات و سنتز  پروتئين ضروری است. این عنصر نقش مهمی در عمل گرده‌افشانی و لقاح، توليد دانه و بلوغ ایفا میکند. همچنین برای سوخت ‌و ساز اکسین و هورمون‌های رشد گیاه ضروری می باشد. فقر شدید عنصر روی علاوه بر خاک های ایران گسترش جهانی داشته و مصرف بی رویه کودهای فسفاته و خاک های آهکی از عوامل مهمی هستند که باعث کمبود عنصر روی میگردند. این کود باعث افزایش چمشگیر پنجه زنی شده و پیشگیری کننده و درمان کننده فقر عنصر روی در گیاهان زراعی، باغی و گلخانه ای می باشد.

تجزیه ضمانت شده :

روی محلول ۲۰٪ - روی کمپلکس شده ۱۲٪ - کربن آلی ۵٪ - ماده آلی ۱۰٪

شماره ثبت ماده کودی :

۹۶۹۸۲

دانلود بروشور

کمپلکس روی

نحوه مصرف کود روی کمپلکس شده

روش مصرف

محلول پاشی، کودآبیاری، چالکود و بذرمال

محلول پاشی

۱-۲ کیلوگرم در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۲-۴ کیلوگرم در هکتار

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه به جز زمان گلدهی

بذر مال

۲۰۰ گرم بازای ۲۰۰ کیلوگرم بذر

چالکود

۳۰-۵۰ گرم بازای هر درخت بالغ (مناسب چالکود اسفند ماه در باغات)

مزایای مصرف کود روی کمپلکس شده

  • مناسب محلولپاشی زمان تورم جوانه و پس از برداشت
  • افزایش میزان هورمون های رشد گیاه مانند اکسین
  • بهبود گل دهی مؤثر در عمل گرده افشانی و لقـاح
  • درمان فقر شدید عنصر روی در گیاه
  • بهبود پنجه زنی در گیاهان زراعی

نقش عنصر روی (Zn) در گیاهان :

عنصر روی نقش مهمی در عمل گرده افشانی و لقاح ، توليد دانه و بلوغ داشته و برای سوخت و ساز اکسین­ها (هورمون های رشد گیاه) ضروری می باشد. این عنصر در آوندهای چوبی به شکل یون Zn2+  توسط اسیدهای عالی به گیاه منتقل می شود و عامل ساخت آنزیم ها بوده و برای متابوليسم كربوهيدرات و سنتز پروتئين الزامی است. عنصر روی (Zn) در فرآیند فتوسنتز شرکت داشته و نقش اساسی در کلروفیل سازی به عهده دارد. یکی از ویژگی های عنصر روی تاثیرگذاری در افزایش مقاومت گیاهان در برابر سرما و بیماری ها می باشد.

علائم کمبود روی (Zn) در گیاهان :

کمبود عنصر روی با زرد شدن فواصل بين رگبرگها و ظهور نكروز پيشرفته بين رگبرگی مشاهده میشود. که طی بروز این کمبود رشد شاخه ها کاهش یافته و درختان دچار ریزش قبل از موعد برگها می شوند. همچنین در کمبود روی فاصله میان گره ها کم شده و برگهای انتهایی شاخه (برگ های جوان تر) زرد رنگ می شود. در اثر این کمبود کوتاهی و رزتی شدن بوته ها نمایان شده و تشکیل میوه و دانه کاهش چشمگیری پیدا میکند.
نشانه های شاخص کمبود عنصر روی شامل بروز لکه های زردی در برگ ، سبزتر شدن رگبرگ ها، کوتاه قدی گیاه و کوچکی برگ ها می باشد.