کود کلات آهن ۱۰٪

کود کلات آهن
موجود
325,000 تومان
بدون مالیات

کود کلات آهن ۱۰٪ با خلوص بالا تولید شده است که قابلیت استفاده به صورت محلول پاشی و کودآبیاری را همزمان دارد همچنین دارای مواد آلی و ارگانیک بوده که به بهبود جذب و درمان کمبود آهن در سریعترین زمان منجر می شود. عنصر آهن یکی از مواد غذائی کم‌ مصرف (میکرو المنت) مهم می باشد که وجود آن به‌اندازه کافی برای رشد گیاهان لازم است و در تشکیل سبزینه نقش ‌بسزایی دارد. آهن می تواند در اسیدیته بالا در خاک موجود اما غیر قابل جذب برای گیاهان باشد. آهن به عنوان كاتاليستی  برای سنتز كلروفيل است و عنصری مهم جهت سنتز پروتئين، بخصوص پروتئین‌های همراه كلروفيل و گزانتوفیل تلقی میگردد.

تجزیه ضمانت شده :

آهن محلول ۱۲٪ - آهن کلاته ۱۰٪ - کربن آلی ۱۰٪ - ماده آلی ۱۵٪

شماره ثبت ماده کودی :

۲۹۰۸۳

نحوه مصرف کود کلات آهن ۱۰٪

روش مصرف

محلول پاشی، کودآبیاری و چالکود

محلول پاشی

۲-۳ کیلوگرم در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۴-۸ کیلوگرم در هکتار

چالکود

۵۰-۱۰۰ گرم بازای هر درخت بالغ (مناسب چالکود اسفند ماه در باغات)

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه

بهترین زمان مصرف در باغات

بعد از ریزش گلبرگ ها یا ابتدای تشکیل میوه به صورت محلول پاشی

مزایای مصرف کود کلات آهن ۱۰٪

  • درمان کمبود عنصر آهن در سریع ترین زمان
  • خلوص بالا و افزایش کارایی در مصرف
  • قابلیت محلول پاشی و کود آبیاری
  • قابلیت جذب بالا و حداکثری
  • دارای مواد آلی

نقش عنصر آهن در گیاهان :

عنصر آهن یک ریزمغذی ضروری برای بهبود عملكرد بسياری از آنزيمها است و كاتاليستی برای سنتز كلروفيل تلقی میشود. این عنصر جهت سنتز پروتئين بخصوص پروتئين های همراه كلروفيل و گزانتوفیل مهم بوده که به افزایش کارایی فتوسنتنز و تنفس گیاه کمک شایانی مینماید. آهن با رسیدن به منطقه ریزوسفر خاک به فرم آهن دو ظرفیتی احیا شده و یا از کلات آزاد شده و حتی به فرم کلاته نیز جذب گیاه می شود. آهن یکی از اجزای پروتئین فردوکسین بوده که برای احیای نیترات، سولفات و آسیمیلاسیون نیتروژن و تولید انرژی (NADP) لازم می باشد.

علائم کمبود آهن در گیاهان :

کمبود آهن موجب کاهش کلروفیل بین رگبرگ ها شده و باعث ایجاد بیماری کلروز (زردی) در گیاهان می شود. لذا سبب ظهور لكه های مايل به زرد بين رگبرگ های برگ ها و سبز باقی ماندن رگبرگ ها می گردد. با توجه به تحرك كم  عنصر آهن؛ زردی ابتدا در برگ های جوان ديده مي شود و با شدت يافتن كمبود ، تمامی گياه را در بر مي گيرد. در غلات كمبود به صورت نوارهای سبز و زرد رنگ در طول برگ ( رگبرگ ها به رنگ سبز و فاصله بين رگبرگ ها زرد) نمایان می گردد. کمبود عنصر آهن منجر به خشک شدگی گیاه و باعث کاهش بهره وری و کیفیت نا مرغوب محصولات می شود.
علامت شاخص کمبود آهن (Fe) در برگ های بالایی یا جوان شامل؛ رنگ پریدگی برگ ها، سبز ماندن رگبرگ ها و بی رنگی برگ ها در کمبود شدید است.