کود پتاسیم کمپلکس شده

کود پتاسیم قابل جذب
موجود
250,000 تومان
بدون مالیات

کود پتاسیم قابل جذب ۳۵٪ شرکت فن آور سپهر پارمیس به صورت سریع الجذب و حاوی یون قابل جذب تولید شده که باعث عدم تثبیت و غیر محلول شدن آن در خاک شده و جذب حداکثری دارد. عنصر پتاسیم به عنوان عنصر پایه و فعال کننده آنزیم های متعددی در گیاهان نقش دارد و عامل افزایش وزن خشک دانه و میوه می باشد، پتاسیم با تغلیظ شیره ی گیاهی در گیاه باعث ایجاد مقـــاومت نسبت به تنش های محیطـــی ( سرما، گرما، خشکی، ...) و استرس های گیاهی می شود. اما عموما مصرف زیاد کودهای پتاسه، موجب بی تحرک باقی ماندن و عدم جذب پتاسیم در خاک و گیاه میشود. اما این کود پتاسیم قابل جذب به صورت کمپلکس شده به رفع کمبود پتاسیم در کمترین زمان کمک کرده و به علت کیفیت بالای تولید قابلیت محلول پاشی در مزارع ، باغات و گیاهان گلخانه ای را دارد.

تجزیه ضمانت شده :

نیتروژن کل ۴٪ - پتاسیم قابل جذب ۳۵٪ - آهن محلول ۴٪

شماره ثبت ماده کودی :

۱۰۸۱۰

دانلود بروشور

کمپلکس پتاسیم

نحوه مصرف کود پتاسیم کمپلکس شده

روش مصرف

محلول پاشی، کودآبیاری و چالکود

محلول پاشی

۱-۲ کیلوگرم در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۴-۸ کیلوگرم در هکتار

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه (به جز زمان گلدهی در باغات)

چالکود

۳۰-۵۰ گرم بازای هر درخت بالغ (مناسب چالکود اسفند ماه در باغات)

مزایای مصرف کود پتاسیم کمپلکس شده

  • تغلیظ شیره ی گیاهی
  • جذب حداکثری پتاسیم
  • افزایش استحکام ساقه
  • بهبود رنگ، طعم و بوی میوه
  • عامل تولید محصول زودرس
  • افزایش وزن خشک دانه و میوه
  • افزایش مقاومت به تنش های محیطی

نقش پتاسیم در گیاهان :

عنصر پتاسیم در گیاهان باعث فعال كردن آنزيم های گياهی مهم در تشكيل گل ، ميوه ، برگ و رشد انتهايی می گردد. این عنصر كمك به تنظيم تعادل آب از طريق تنظيم باز و بسته شدن روزنه ها میکند و باعث اصلاح طعم و بوی ميوه و سبزيجات ، رنگ گل و استحكام ساقه می شود. پتاسیم در در تشكيل قند ، نشاسته ، كربوهيدرات و كمك به فتوسنتز ضروری است. و در سنتز پروتئين ، تقسيم سلولی در ريشه ها و بخش هاي گياه حائز اهمیت می باشد. از طرفی پتاسیم موجب  مقاومت گیاهان به تنش های محیطی، سرمازدگی، یخبندان و آفات و بیماری ها (بویژه آتشک گلابی،شانکر مرکبات،پژمردگی فوزاریومی و...) می گردد. پتاسیم با افزایش تورژسانس سلولی و فشار درونی بر دیواره سلول گیاهی موجب شادابی گیاه نیز می گردد.

علائم کمبود پتاسیم در گیاهان :

کمبود پتاسیم به صورت سوختگی در حاشیه برگها، پژمردگی و آويزان شدن از حاشيه به طرف پائين بروز میکند. كلروز جزئی در برگ های پيرتر همراه با نكروز حاشيه ای (سوختگی نوك برگ ها) و كوتاه ماندن فاصله بين گره ها نیز مشاهده می شود. در کمبود پتاسیم رشد ساقه اصلی و شاخه ها متوقف شده و گیاه دچار شعف و کوچک ماندن می شود. در كمبود شديد؛ خشك شدن شاخه ها از انتها نیز بروز میدهد.
از علائم کمبود پتاسیم در گیاهان میتوان به مواردی همچون پوکی میوه های آجیلی و دانه غلات، چروکیدگی پهنک برگ ها در هلو، آلو و زردآلو و ترک خوردن برگ ها و همچنین سوختگی سیاه رنگ در حاشیه برگ های گلابی نام برد.
از علامت های شاخص کمبود پتاسیم بروز در برگهای پیر یا پائینی ، نکروز در امتداد طولی برگها، خشکیدگی و پژمردگی گیاه و کاهش مقاومت گیاه به تنش ها اشاره کرد.