کود نیتروژن مایع

کود نیتروژن مایع
آخرین موجودی
180,000 تومان
بدون مالیات

کود نیتروژن مایع باعث جذب کامل تر عنصر نیتروژن و تأمین ازت مورد نیاز گیاه می شود و به بهینه شدن مصرف کودهای ازته در طول دوره رشد کمک می نماید. ازت یا نیتروژن جزو عناصر اولیه و پایه برای رشد تمامی گیاهان محسوب می شود. نیتروژن عنصری ضروری برای رشد بوده که جزء تشکیل‌دهنده اولیه برای ترکیبات آلی زیادی نظیر اسیدهای آمینه و اسیدهای نوکلئیک است. یکی از معضلات برطرف کردن نیاز نیتروژن مصرف بی رویه از کودهای ازته بوده که باعث افزایش نیترات در گیاهان و بالاخص قسمت های خوراکی آن شده که میتواند اثرات سوء و مضرات بیشماری در سلامت انسان داشته باشد. استفاده از این محصول که حاوی یون آزاد است، منجر به افزایش پنجه زنی در گیاهان زراعی مانند گندم شده و قابلیت مصرف به صورت محلول پاشی را نیز دارد.

تجزیه ضمانت شده : (w/v)

نیتروژن کل ۲۰٪

شماره ثبت ماده کودی :

۰۹۸۲۷

نحوه مصرف کود نیتروژن مایع

روش مصرف

محلول پاشی و کودآبیاری

محلول پاشی

۲-۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۴-۱۰ لیتر در هکتار

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه

مزایای مصرف کود نیتروژن مایع

  • قابلیت جذب کامل و سریع
  • مؤثر در رشد رویشی گیاهان
  • برطرف نمودن کمبود عنصر نیتروژن
  • تشکیل‌ دهنده اولیه برای ترکیبات آلی

نقش نیتروژن یا ازت در گیاهان :

عنصر نیتروژن به عنوان عنصر ماکرو و پر مصرف در گیاهان و موثرترین عنصر در رشد رویشی گیاهان تلقی میشود. ازت جزء تشکیل دهنده اولیه برای ترکیبات آلی زیادی نظیر اسیدهای آمینه و اسیدهای نوکلئیک است. این عنصر مؤثر در ساخت ترکیبات پروتئینی، ترکیبات حدفاصل متابولیسمی ،ترکیبات انتقال دهنده انرژی و ضروری درساختمان DNA و RNA می باشد. ازت در ساختمان کلروفیل بصورت پروتئین وجود داشته و برای کربن گیری مهم بوده و بازسازی کلروفیل و رنگ سبز گیاه را به سرعت انجام می دهد. همچنین به عنوان کوآنزیم در بسیاری از فرایند های آنزیمی نقش مؤثری دارد.

علائم کمبود ازت در گیاهان :

ازت جزء مهمی از مولکول کلروفیل را تشکیل می دهد و بدون وجود ازت (نیتروژن) حلقه های پرفینی چهار طرف مولکول کلروفیل تشکیل نخواهد شد، بنابراین اولین علائم کمبود ازت بصورت رنگ پریدگی و کلروز در برگ ها نمایان میشود که این زردی ابتدا از برگ های مسن شروع می گردد. در اواخر رشد رنگ زرد ، قرمز و بنفش مایل به قرمز نیز مشاهده می شود که در نتیجه تشکیل رنگ آنتوسیانین است. این کمبود منجر به کوچکی در برگ ها، نازک شدن ساقه ها شده و معمولاً با زاویه کوچکی نسبت به ساقه اصلی می ایستند.
در نتیجه شاخص ترین نشانه کمبود ازت شامل توقف در رشد ، رنگ پریدگی گیاه و نازک و کوتاه شدن ساقه می باشد.