کود کلات آهن ۱۰٪ غنی شده با ۸ عنصر

کود کلات آهن ۱۰٪ غنی شده
موجود
350,000 تومان
بدون مالیات

کود کلات آهن ۱۰٪ غنی شده به علت خلوص بالا و فرمولاسیون خاصی که دارد غنی شده از ۸ عنصر ماکرو و میکرو به همراه مواد آلی بوده که نتايج درخشان‌تری در جهت رفع کمبود آهن به همراه دارد. این کود قابل مصرف به صورت محلول پاشی، کود آبیاری و چالکود است.

عموما در زمان فقر عناصر، بسیاری از زرد شدن برگها یا کلروزها به ‌اشتباه کمبود آهن تشخیص داده می‌شوند زیرا شباهت‌های بسیاری با علائم کمبود عناصری از جمله نیتروژن، منیزیم و منگنز دارد. از طرفی برای جذب کامل و موثر عنصر آهن، توجه به اثرات متقابل عناصر بر جذب همدیگر ضروری است.

تجزیه ضمانت شده :

نیتروژن کل ۲٪  - پتاسیم قابل جذب ۲٪ - منیزیم محلول ۰/۵٪ - کلسیم محلول ۰/۷٪ - آهن کلاته ۱۰٪ - روی محلول ۱٪ - مس محلول ۰/۳٪ - منگنز محلول ۱٪ - کربن آلی ۱۰٪ - ماده آلی ۱۵٪

شماره ثبت ماده کودی :

۷۶۷۹۵

دانلود بروشور

کلات آهن غنی شده

نحوه مصرف کود کلات آهن ۱۰٪ غنی شده

روش مصرف

محلول پاشی، کودآبیاری و چالکود

محلول پاشی

۲-۳ کیلوگرم در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۴-۸ کیلوگرم در هکتار

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه به جز زمان گلدهی

چالکود

۵۰-۱۰۰ گرم بازای هر درخت بالغ (مناسب چالکود اسفند ماه در باغات)

بهترین زمان مصرف

بعد از ریزش گلبرگ ها یا ابتدای تشکیل میوه

مزایای مصرف کود کلات آهن ۱۰٪ غنی شده

  • درمان کمبود عنصر آهن در سریع ترین زمان
  • دارای ۸ عنصر کمکی برای بهبود جذب
  • قابلیت محلول پاشی و کود آبیاری
  • خلوص و کیفیت بالای تولید
  • قابلیت جذب بالا و حداکثری
  • دارای مواد آلی

نقش عنصر آهن در گیاهان :

عنصر آهن یک ریزمغذی ضروری برای بهبود عملكرد بسياری از آنزيمها است و كاتاليستی برای سنتز كلروفيل تلقی میشود. این عنصر جهت سنتز پروتئين بخصوص پروتئين های همراه كلروفيل و گزانتوفیل مهم بوده که به افزایش کارایی فتوسنتنز و تنفس گیاه کمک شایانی مینماید. آهن با رسیدن به منطقه ریزوسفر خاک به فرم آهن دو ظرفیتی احیا شده و یا از کلات آزاد شده و حتی به فرم کلاته نیز جذب گیاه می شود. آهن یکی از اجزای پروتئین فردوکسین بوده که برای احیای نیترات، سولفات و آسیمیلاسیون نیتروژن و تولید انرژی (NADP) لازم می باشد.

تشخیص تفریقی کمبود آهن با عناصر دیگر :

کمبود عنصر آهن با عناصر ازت، منیزیم و منگنز شباهت هایی دارد.  در کمبود آهن لكه های مايل به زرد بين برگ ها دیده می شود و رگبرگ ها سبز باقی می مانند و زردی ابتدا در برگ های جوان مشاهده می گردد. در کمبود ازت؛ برگ ها به صورت یکنواخت زرد شده و رگبرگ ها به رنگ سبز باقی نمی مانند و کلرز ابتدا در برگ های مسن دیده می شود. در کمبود منیزیم؛ علائم کمبود به علت پویا بودن عنصر منیزیم (قابلیت تحرک در گیاه) از برگ های پیر آغاز می شود و کلروز نیز به رنگ زرد نارنجی دیده می شود. و اما در کمبود منگنز؛ نوک و حاشیه برگ سبز مانده و خطوط زرد رنگ در برگ ها ایجاد میشود و علائم کمبود نیز ابتدا در برگ های جوان یا بالایی دیده می شود.