کود اسید آمینه مایع

کود اسید آمینه مایع
موجود
280,000 تومان
بدون مالیات

اهمیت و معرفی محصول:

کود اسید آمینه مایع؛ حاوی غلظت بالایی از اسیدهای آمینه است که به راحتی در دسترس انواع گیاهان زراعی، باغی، گلخانه ای و زینتی قرار گرفته و قابلیت جذب بالایی دارد. این کود با تنظیم متابولیسم گیاهی باعث بهبود دهنده کیفیت ، زودرسی و رنگ آوری محصول شده و با تحریک رشد رویشی اندام هوایی باعث توسعه ریشه ها، بهبود در جوانه زنی، گل دهی و حجم گیری میوه می گردد. اسید های آمینه زمینه ساز افزایش جذب عناصر غذایی ماکرو و میکرو بوده و در ترکیب با سایر کودها موجب بهبود اثربخشی آن ها می شود. این کود به روش محلول پاشی و کودآبیاری قابل مصرف بوده و به دلیل خاصیت کلات کنندگی که دارد؛ در زمان مصرف به صورت کودآبیاری موجب بهبود فعالیت میکروارگانیسم های مفید خاک و دسترسی بیشتر عناصر غذایی به گیاه می شود. محلول پاشی این محصول نیز طی مراحل رشد رویشی و زایشی اثرات مفیدی داشته و موثر در بهبود سیستم دفاعی گیاهان و افزایش مقاومت نسبت به تنش های محیطی مانند تغییرات آب و هوایی، خشکسالی و سرمازدگی می گردد. در کنار غلظت بالای اسید آمینه آزاد در این کود ، عناصر آهن و روی نیز به همراه دارد که موجب ارتقای کارایی آن می شود.


تجزیه ضمانت شده : (w/v)

اسید آمینه آزاد (A.A) ٪۲۵ ، آهن محلول ۱/۷٪ ، روی محلول ۱/۷٪


شماره ثبت ماده کودی :

۰۸۴۸۹

دانلود کاتالوگ

کود مایع اسید آمینه

نحوه مصرف کود اسید آمینه مایع

روش مصرف

محلول پاشی و کودآبیاری

محلول پاشی

۲-۳ لیتر در ۱۰۰۰ لیتر آب

کود آبیاری

۱۰-۲۰ لیتر در هکتار

زمان مصرف

در تمام دوره رشد گیاه

مزایای مصرف کود اسید آمینه مایع

  • تنظیم کننده متابولیسم گیاهی
  • بهبود در جذب عناصر غذایی ماکرو و میکرو
  • بهبود فعالیت میکروارگانیسم های مفید خاک
  • افزایش مقاومت گیاهان به تنش های محیطی
  • بهبود در جوانه زنی، گل دهی و حجم گیری میوه
  • بهبود دهنده کیفیت ، زودرسی و رنگ آوری محصول
  • تحریک رشد رویشی اندام هوایی و توسعه ریشه ها

نقش و اثرات مفید اسید آمینه در گیاهان :

اسیدهای آمینه؛ ترکیبات آلی و زیر مجموعه پروتئین‌ها هستند که به جذب بهتر مواد غذایی کمک میکنند. اسید های آمینه نقش بسزایی در عملکرد گیاهان داشته و به دسته ضروری (غیرقابل سنتز توسط گیاهان) و غیر ضروری (قابل سنتز توسط گیاهان) تقسیم بندی میشوند. به دلیل سهولت در فرآیند جذب اسیدهای آمینه؛ انرژی گیاهان بیشتر حفظ میشود. از خصوصیات مهم اسیدهای آمینه میتوان به نقش در سنتز کلروفیل و متعاقباً بهبود فتوسنتز و بهبود فاکتورهای رشدی در گیاهان نام برد. علاوه بر این اسید های آمینه دارای خاصیت کلات کنندگی عناصر غذایی نیز هستند که در زمان مصرف با سایر کودهای حاوی ریزمغذی ها به بهبود جذب آنها کمک میکنند. اسیدهای آمینه در زمان های بحرانی گیاه که محدودیت هایی برای کسب تغذیه مناسب وجود دارد کاربرد مفیدی داشته و با مصرف به روش محلول پاشی و جذب از طریق روزنه های هوایی و برگ ها به رشد و تکامل گیاهان کمک می کند.
اسیدهای آمینه ای که بیشتر در کشاورزی کاربرد دارند شامل آسپارتیک اسید، گلوتامیک اسید، سرین، گلایسین، هیستیدین، آرژنین، تیروزین، آلانین، پرولین، ترئونین، والین، سیستئین، لوسین، ایزولوسین، فنیل آلانین، متیونین و لیزین می باشند. این اسید های آمینه در سنتز کلروفیل، گرده افشانی، مقاومت به تنش های محیطی و جوانه زنی تاثیرات بسزایی داشته و بسته به نوع و کاربرد در فرمولاسیون کودهای اسید آمینه استفاده می شوند.